Gebeurtenissen
Luxe vakantiehuis
Luxe overnachtingen
Luxe hotels
Thema's

Librije Zwolle

Overijsel
 | 
2
 Personen 
 | 
1 badkamer
1 slaapkamer

Overnachten in een kunstige hotelkamer in het hotel Librije in Zwolle

In het hotel van Librije in Zwolle kun zowel genieten van een rustgevende overnachting als van een diverse gerechten in het hotel van Librije. In het gehele hotel word je omringt door bijzondere kunstwerken, die verspreid zijn over het hotel en de hotelkamers.

Bijzonder aspecten van Librije in Zwolle

Het hotel van Librije in Zwolle heeft een aantal bijzonder aspecten, wat een overnachting in dit hotel anders maakt dan vele andere hotels. In het hotel van Librije is tijdens de inrichting van het hotel de sfeer van de oude vrouwengevangenis behouden gebleven. Door het hele hotel zijn er nog diverse aspecten van de oude vrouwengevangenis te zien, zoals tralies voor de ramen en celdeuren. Alle hotelkamers zijn samen met deze sfeer, heerlijke Auping bedden en moderne geluidssystemen ingericht tot verblijfsplekken. Naast het hotel van Librije kun je ook genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van Librije. Wanneer je een reservering maakt voor een overnachting in het hotel kun je ook direct een reservering maken voor in het restaurant. Ben je nou benieuwd naar hoe het eraan toe gaat in de keuken van Librije? Dan kun je ook een workshop volgen in Librije’s Atelier, waar in de eerste keuken van de Zwolse gevangenis aan de slag gaat met het voorbereiden van overheerlijke maaltijden.

Een hartelijk welkom bij het hotel van Librije

Wanneer je aankomt bij het hotel van Librije word je ontvangen met een heerlijk hapje en drankje en kun je beginnen met inchecken. Vervolgens word je door het personeel naar jouw eigen kamer of suite begeleid, waar je zult verblijven. Het personeel informeert je uitgebreid over de diverse faciliteiten en voorzieningen in het hotel van Librije, zodat je optimaal kunt genieten van jouw verblijf in het hotel van Librije in Zwolle.

Faciliteiten

Televisie

Praktische informatie

Geschikt voor:
2
personen
Minimaal verblijf:
1

Huisregels

Niet roken

Annuleren

  • Binnen 24 uur direct te annuleren (alleen 10% administratiekosten)
  • Gratis omboeken tot 1 week voor incheckdatum
  • Tot 1 week voor de incheckdatum 50% van de reissom terug
  • Vanaf 1 week voor de incheckdatum 10% van de reissom terug
2

Librije Zwolle

Vanaf

352.00

per nacht

Locatie

Misschien vindt u dit interessant?

Blijf op de hoogte van elke magische Tovernachting

Magische overnachtingen in Nederland.
+31 6 0900 0500 42
info@tovernachting.nl

Populaire locatie's

Hotel thema's

Copyright 2022 All rights reserved.
Privacy | Terms of use | Sitemap
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram