Gebeurtenissen
Luxe vakantiehuis
Luxe overnachtingen
Luxe hotels
Thema's
Filters

Zoek uw magische kamer

In luxe hotels in Nederland vier je de fijnste vakantie. Verblijf aan zee, kies een hotel met een jacuzzi of geniet van de geweldige service op de kamer, in het restaurant en bijvoorbeeld in de wellness. Wij helpen je het hotel te boeken waar je ultieme luxe ervaart, bijvoorbeeld tijdens een nachtje weg, een weekendje weg of een midweek ergens in Nederland.

Luxe hotels aan zee

Ontdek bijvoorbeeld de luxe hotels aan zee in Nederland. Ze liggen prachtig, aan de kust die helemaal vanaf Den Helder tot aan Zeeland loopt. Het gaat om badplaatsen zoals Scheveningen en Zandvoort, net als Bloemendaal, Katwijk en Hoek van Holland.

Wij laten je zien welke luxe hotels in Nederland je aan zee kunt boeken. Ervaar er de pure luxe, en wandel vanuit het hotel zo het strand op. Ga er lekker uitwaaien tijdens een flinke wandeling of neem een emmer en een schepje mee voor de kinderen. Geniet van de lunch in een van de strandtenten of droom romantisch weg bij een prachtige zonsondergang. Wij helpen je inspiratie op te doen voor de hotels in Nederland die luxe bieden aan zee.

Luxe hotels met jacuzzi

Vier een nachtje weg of een weekend weg in een luxe hotel met jacuzzi. Het is misschien wel de mooiste toevoeging op een hotelkamer. Lekker bubbelen en bruisen met een goed glas wijn of Champagne: jullie hebben er een geweldige tijd.

De luxe hotels in Nederland met jacuzzi combineren alles wat je van de mooiste kamer zou verwachten. Jullie verblijven in een slaapkamer met een groot bad, misschien wel met uitzicht over de stad of over de prachtige gebieden die Nederland rijk is. Ontdek de verschillende bijzondere opties, waar jullie genieten van een dag, een nacht, een weekend of een (mid)week om nooit meer te vergeten.

Luxe hotels in Nederland

Je vindt de luxe hotels in Nederland zowel aan zee als in de grote steden, net als in de natuurgebieden en op andere plekken. Dus denk je aan een landgoed waar je een andere wereld instapt? Of gaat het je om de hotels die luxe bieden in de steden waar het bruist? Verblijf bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of in Utrecht. Of juist ver weg van de verschillende steden, midden in de natuur en bijvoorbeeld aan de kust. Nederland kent ontzettend veel fijne plekken, waarvan we je precies laten zien waar je naartoe kunt.

Wat zijn luxe hotels?

Wat is een luxe hotel in Nederland? Het is een hotel zoals dat oorspronkelijk bedoeld is, namelijk om het jou helemaal naar je zin te maken:

  • Warmte ontvangst en check-in

In een luxe hotel in Nederland krijg je een warmte ontvangst. De medewerkers staan voor je klaar, om je te helpen met de check-in. Jullie voelen je meteen thuis, om het heerlijke verblijf goed van start te laten gaan.

  • Prachtige kamer met een fijn bed

Eenmaal in de kamer klopt het allemaal. Er staat een fijn en groot bed. De kamer is netjes afgewerkt, biedt alle gemakken en bovendien voldoende ruimte om jullie spullen op te bergen.

  • Goede restaurants en een hippe bar

In het hotel of in de directe omgeving vind je één of meerdere goede restaurants en bijvoorbeeld een hippe bar. Daar reserveren jullie voor een fijn diner of een gezellige borrel later op de avond.

  • Wellness, sauna en een zwembad

Het hotel dat luxe biedt heeft bijvoorbeeld een eigen wellness, een sauna of een zwembad. Daar is er gelegenheid om even helemaal te ontspannen en nergens aan te hoeven denken.

  • Activiteiten en huren in de omgeving

Willen jullie meer actief aan de slag? Het hotel helpt om activiteiten te boeken of om een auto of fietsen te huren. Zo kunnen jullie vanuit het hotel de geweldige omgeving gaan verkennen.

Wat kun je verwachten van luxe hotels?

Luxe hotels maken van een overnachting een heel bijzonder moment. Er valt van alles te ontdekken, bijvoorbeeld dankzij de landhuizen, de kastelen, villa’s en de andere bijzondere hotels.

Ze combineren luxe met een unieke uitstraling, bijvoorbeeld dankzij de rijke historie van het pand. Er valt een mooi verhaal over te vertellen. Dat verhaal blijkt bovendien uit de kamers, de afwerking en bijvoorbeeld de entree of de directe omgeving. Op die manier gaat het om veel meer dan een kamer en een verblijf. Het is een ervaring om niet snel meer te vergeten, precies afgestemd op wat jullie zoeken in de luxe hotels die er beschikbaar zijn.

Hebben jullie wat te vieren of zoek je gewoon naar een luxe verblijf om het bijzonder te maken? Slaap in een landhuis, in een kasteel of in een grote villa die opzien baart zodra jullie aankomen. Dit is jullie verblijf voor de komende nacht, voor het weekend of voor een (mid)week. Het is een geweldige ervaring die meteen indruk maakt, zodat je zeker weet dat het de juiste keuze zal blijken.

Luxe hotels voor iedere gelegenheid

De luxe hotels in Nederland kun je boeken voor bijna iedere gelegenheid. We zetten een paar populaire mogelijkheden op een rij:

  • Huwelijk

Vier jullie huwelijk in een van de luxe hotels in Nederland. Het is de mooiste plek om de liefde te vieren en van elkaar te genieten. Dus zijn jullie net getrouwd of vieren jullie een mooi jubileum? Een beetje luxe is dan misschien wel de beste keuze die jullie kunnen maken.

  • Verjaardag

Vier jouw verjaardag in een luxe hotel aan zee of in een luxe hotel met jacuzzi. Het is een heerlijke keuze, om even helemaal nergens aan te moeten denken. Niets moet en alles mag, dus jij hebt daar samen met jouw partner en bijvoorbeeld de kinderen een heerlijke tijd.

  • Vrijgezellenfeest

Vier een vrijgezellenfeest en geniet van pure luxe. Dat is heerlijk om nog één keer met vrienden of vriendinnen van te genieten. En om in bij te komen na een avond uit, gewoon om het aanstaande huwelijk alvast extra goed te vieren.

En is er niet direct een duidelijke aanleiding, maar wil je wel een van de luxe hotels in Nederland boeken? Dat is misschien wel de beste reden om dat te doen. Jullie kunnen er genieten van een heerlijk verblijf, inclusief alle luxe die je daarbij wenst. Juist als er geen directe aanleiding is voelt het extra lekker om er naartoe te gaan. Wij tonen je de verschillende hotels die er beschikbaar zijn. Boek er een fijn verblijf, waarbij het jullie in ieder geval aan niets zal ontbreken.

Luxe hotels in iedere stad

De luxe hotels in Nederland boek je in iedere mooie stad en op iedere andere plek. Verblijf bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Of in Eindhoven, Arnhem, Groningen, Maastricht en bijvoorbeeld aan het water, in een bosrijk gebied, midden in de natuur, bij een wellness of op een romantische

hello world!

Blijf op de hoogte van elke magische Tovernachting

Magische overnachtingen in Nederland.
+31 6 0900 0500 42
info@tovernachting.nl

Populaire locatie's

Hotel thema's

Copyright 2022 All rights reserved.
Privacy | Terms of use | Sitemap
usersmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram